Προσφορά Early Bird -25% για τα σεμινάρια του Skillbox | Τμήματα Νοεμβρίου

Εκπαίδευση

9/10/2023 2:20:00 μμ

Η πλατφόρμα online σεμιναρίων Skillbox.gr προσφέρει Early Bird έκπτωση -25% σε διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα, παρέχοντας γνώσεις και δεξιότητες χρήσιμες για την αγορά εργασίας αλλά και την προσωπική σας ανάπτυξη

 

μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 2023

Έναρξη τμημάτων: 30 Οκτωβρίου 2023

 

Επίλεξε κάποιο από τα online σεμινάρια για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων:

Οργάνωση & Διοίκηση

Marketing & Πωλήσεις

Design/ Photo/Video

Τουρισμός/Ακίνητα

Ψυχολογία

Δημιουργική Γραφή

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Όλα τα σεμινάρια του Skillbox είναι πιστοποιημένα από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και οδηγούν με την επιτυχή τους ολοκλήρωση σε βεβαίωση παρακολούθησης πιστοποιημένου προγράμματος.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΘΕΣΗΣ

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο της επιλογής σας, το οποίο διεξάγεται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας του Skillbox, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε στο Skillbox. Μόλις συνδεθείτε, επιλέξτε το σεμινάριο που επιθυμείτε. Στη σελίδα του σεμιναρίου θα υπάρχει το κουμπί "Αγορά Σεμιναρίου". Μόλις το πατήσετε θα μπορέσετε να οριστικοποιήσετε τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο πληρώνοντας είτε με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα είτε επιλέγοντας πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Αν επιλέξετε την πληρωμή με κατάθεση, θα πρέπει μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες να κάνετε την κατάθεση.


ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

Επικοινωνήστε με το Skillbox είτε στο help@skillbox.gr είτε στο τηλέφωνο 2310 005 188 για να σας εξυπηρετήσουν σε κάθε απορία σας!